Erik van der Hoff

TO. www.tohuidekoper.nl
Erik van der Hoff
Bekend van o.a.:
Blazhoffski, Het Blok, Samenwonen

Erik van der Hoff (Alkmaar, 1963) is presentator, muzikant, zanger, regisseur en programmamaker.

Hij scoorde als zanger van Roberto Jacketti & the Scooters in de jaren '80 hit na hit, waaronder het beroemde I Save the Day. De single wist ook buiten de Nederlandse grenzen succes te boeken, zoals in Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

TELEVISIE
Als regisseur werkte Erik enkele jaren bij de VARA en de NCRV, waarna hij 10 jaar lang diverse programma's presenteerde voor de AKN, RTV Noord-Holland, AT5, Nickelodeon en Net5, zoals SamenwonenHet Blok, De schat van de OranjeWie trouwt mijn zoon? en House Rules Holland. In 2010 was hij de achtste afvaller in het programma Wie is de Mol?. Tegenwoordig is hij vaste invaller bij Tijd voor MAX.

RADIO
Op KX Radio presenteerde Erik vol enthousiasme zijn eigen programma Hoffmuziek, wat hij helaas wegens tijdgebrek moest opgeven.

BLAZHOFFSKI
Erik is mede-eigenaar en -oprichter van productiemaatschappij Blazhoffski. Zij ontwikkelen succesvolle formats als De Beste Singer-Songwriter van Nederland, Keuringsdienst van WaardeHello Goodbye, 24 uur met…Toren C en Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

COMMERCIALS
In de afgelopen jaren heeft Erik zijn gezicht geleend aan een online campagne voor Campina en aan de tv-campagne van VGZ Zorgverzekering.

Daarnaast schreef hij twee kinderboeken.

CONTACT
Willemijn Tuip | willemijn@copperenco.com