Tim Haars

TO. www.tohuidekoper.nl;Pupkin, Van God los
Tim Haars
Bekend van o.a.:
Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bureau Raampoort, Bro's before Ho's,

Tim Haars (1981) is acteur en groeit op in het dorpje Maaskantje onder de rook van 's-Hertogenbosch. Gedurende zijn middelbare schoolperiode is Tim professioneel atleet. Hij wordt twee keer Nederlands kampioen en reist over de wereld als Professioneel Inline Skater (Street). Vanaf 2001 besluit hij zich te richten op acteren.

TELEVISIE
Tim's eerste televisiewerk (2001) is het Sketchprogramma DEPULPSHOW, geschreven en geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil. In 2004 en 2005 is hij een van de presentatoren van het programma 6pack. Binnen dit concept bedenkt ieder zijn eigen items. Vanaf 2008 maakt Tim verschillende kinderprogramma’s voor het VPRO-programma Villa Achterwerk. Hij maakt als zichzelf maar ook in andere personages series als "Proefles", "Kamervragen" en "We gaan nog niet naar huis". In 2009 speelt hij Gerrie van Boven in de popualaire tv-serie New Kids. Hierna zijn in 2010 en 2011 New Kids Turbo en New Kids Nitro gemaakt waarin hij als Gerrie van Boven een van de hoofdrollen vertolkte. Gezamenlijk bereikten deze fims een bezoekersaantal van 1,5 miljoen in de bioscopen. In de serie Van God Los (2013) speelt Tim de hoofddrol in de aflevering Dead men’s hand als Frenk. Vanaf 2014 vormt hij samen met Thomas Acda een duo in de misdaadserie Bureau Raampoort, geïnspireerd op de boeken van Appie Baantjer en Simon De Waal. Vanaf 2019 zal Tim te zien zijn in de Netflix Original Undercover.

FILM
Aan het eind van 2013 speelt Tim in de bioscoophit Bro’s Before Ho’s, welke draait op vele internationale festivals en de status van Gouden Film (100.000 bezoekers) bereikt. In 2015 is Tim te zien de telefilm FAKE, het regiedebuut van Thomas Acda. In 2016 volgt een hoofdrol in de speelfilm Familieweekend, in de regie van Pieter van Rijn, en in 2017 speelt Tim de titelrol in de nieuwe speelfilm van Steffen en Flip: Ron Goossens, Low Budget Stuntman. In 2018 speelt Tim een bijrol in Taal is zeg maar echt mijn ding.

CONTACT
Willemijn Tuip | willemijn@copperenco.com

WEBSITE